Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Vliegerlessen

in Activiteiten

Helaas zien wij nog vaak dat iemand met trots een vlieger gekocht heeft (2 of 4 lijner), maar dat dan meestal de ellende gaat beginnen.

Bij ons staat veiligheid voor op. En dat niet alleen voor je zelf maar vooral voor de omstanders. In 1½ uur zullen wij de belangrijkste aspecten van het vliegeren uitleggen en leren. Dat kan met één van onze vliegers of eventueel met de vlieger die je zelf heb (dit ligt er aan of de vlieger niet te groot is. Het komt vaak voor dat men een vlieger koopt die voor een beginneling te groot is).

De teamleden van het vliegerteam kunnen je de kneepjes van vliegeren leren zodat ook voor jou het vliegeren een feest is.

Meer informatie over  vliegerlessen vindt u op onze website Vliegerteam EVENTS

 

  Meer activiteiten:
Gesponsorde links